De natuur reikt verder dan de toppen van de bomen

Menu

De natuur reikt verder dan de toppen van de bomen

Menu

Schoolexcursie
aanbetaling

25,00

Sterrenwacht Mercurius ontvangt jaarlijk veel scholen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Onze accomodatie is geschikt voor het ontvangen van één à twee klassen tegelijk.(maximaal 35 personen). Ondersteund door ruime ervaring met zowel het onderwerp als de omgang met (school)kinderen, zorgen onze medewerkers en vrijwilligers voor een leuk en leerzaam uitstapje. Een bezoek aan de sterrenwacht is bijvoorbeeld erg leuk als opstart / afsluiting van een ruimte-project!

Bij reservering voor een groep krijgt u een presentatie over het zonnestelsel van één van onze medewerkers. Na de presentatie kunnen de kinderen  rondkijken in de expositieruimte, waarin o.a. een aantal doe-dingen staan opgesteld. Ook een bezoek aan de grote sterrenkijker behoort tot de standaard activiteiten. Bij  helder weer overdag kunnen wij de zon laten zien. Met een speciaal filter laten we zonnevlekken en zonnevlammen zien. Duur van de excursie: 1,5 uur.

Inschrijven voor een schoolexcursie kan via het onderstaande formulier. Ons weekend valt op maandag en dinsdag, daarom is de sterrenwacht op deze dagen gesloten.

De aanvraag is pas definitief als de Sterrenwacht daarvan een bevestiging heeft gestuurd.

Vanwege de relatief lage toegangsprijzen, hanteren wij voor groepen geen kortingssysteem. Entree inclusief presentatie: volwassenen € 3,50 p.p. Kinderen 4-12 jaar € 2,50 p.p.  Wij rekenen geen extra kosten voor de Power Point presentatie.

Een aanbetaling van 25 Euro dient u te voldoen om een reservering te kunnen plaatsen, tijdens uw bezoek betaald u het resterende bedrag.

De ochtenden in februari en maart zijn volgeboekt!

Een reservering op de gewenste datum is pas definitief nadat u van ons daarvoor een bevestiging heeft ontvangen.

Komt u met meer dan 35 personen? Dan dient u eerst contact met ons op te nemen.
Tel. nr. 0184-490660

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Aanbetaling is 25,00
Categorie: