De natuur reikt verder dan de toppen van de bomen

De natuur reikt verder dan de toppen van de bomen

Groepsuitje
aanbetaling

25,00

Vanwege de Corona maatregelen is een groepsuitje momenteel alleen telefonisch te reserveren tijdens onze openingstijden! Maximaal 14 personen per tijdvak van 1,5 uur.

Sterrenwacht Mercurius is een zeer geschikt uitstapje voor groepen. U krijgt gezellig met z’n allen een rondleiding of presentatie en u kunt al uw vragen afvuren op de aanwezige medewerkers. De sfeer is gemoedelijk en leerzaam voor jong en oud.

Bij reservering voor een groep krijgt u een presentatie over het zonnestelsel van één van onze medewerkers. Na de presentatie kunt u rondkijken in de expositieruimte over ruimtevaart, weer- en sterrenkunde. Ook een bezoek aan de grote sterrenkijker behoort tot de standaard activiteiten. Bij  helder weer overdag staat de zon in beeld. Om dit veilig te kunnen doen, gebruiken wij voor Zon waarnemingen een speciaal zonnefilter, en kan het zomaar zijn dat er zonnevlekken en zonnevlammen te zien zijn. Duur van de excursie: 1,5 tot 2 uur.

U kunt een groepsuitje boeken indien u met minimaal 15 personen de sterrenwacht komt bezoeken. Maximaal kunnen we tegelijk 35 personen per groep ontvangen. Groepen groter dan 35 personen vragen wij telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. 0184-490 660.

Voor groepen vanaf 15 personen krijgt u € 1,00 korting per persoon op de entreeprijs.
Een aanbetaling van € 25,00 via iDEAL dient u te voldoen om een reservering te kunnen plaatsen. Hieronder geeft u aan met hoeveel personen u denkt te komen. Tijdens uw bezoek betaalt u voor het totaal aantal personen. Wij werken niet op rekening.

Aanvragen van een groepsuitje kan door het onderstaande formulier in te vullen. Ons weekend valt op maandag en dinsdag, daarom is de sterrenwacht op deze dagen gesloten.

Een reservering op de gewenste datum is pas definitief nadat u van ons daarvoor een bevestiging heeft ontvangen.

Annuleer je 1 of 2 dagen vóór de reservering, op de dag zelf, of kom je niet opdagen? Dan kunnen we helaas geen geld teruggeven.

Uitverkocht

Categorie: